Vår V.I.P

Halloj alla!
Nu är det hög tid för en härlig mingelkväll!
Onsdag 15/5 kl 17.00-19.30 kommer vi ha öppet framför allt för våra trogna stamkunder, men i mån av plats så är även nya ansikten hjärtligt välkomna!

Vi kommer b.la ha fina rabatterbjudanden på SPA- behandlingar och I.R-bastun, vid tidsbokning under kvällen. (15-20%) dock inga behandlingar denna kväll.

Vi kommer ha visning av fina vårprodukter från L.R och chans att få sminkning och rådgivning av vår duktiga stylistelev. (Endast 50kr, fåtal platser. Ring och boka)

Det finns även chans till "prova på massage" (100kr/20min, fåtal platser. Ring och boka)

Vi bjuder på frukt och förfriskningar och förhoppningsvis en mysig vårkväll i hälsans tecken!
Det går också bra att skriva på vår facebooksida Medborg Massage & Friskvårdcenter för att boka plats.
Varmt välkomna!

Tiden går fort!

4:e april 2009 slog vi upp dörrarna på Kungsvägen 96.
4 år har gått sedan dess och vi har hunnit utöka och ändra om på flera olika sätt. 4 härliga och händelserika år! Nu tar vår duktiga nagelterapeut mammaledigt fro.m 1a maj. Vi önskar henne och lilla familjen ett STOOORT lycka till, njut av tiden, den går fort som sagt! Det står redan en ny kollega och väntar på tröskeln, redo att göra sig hemmastadd, vilket ska bli jättekul och spännande... men det återkommer vi till vid ett senare tillfälle! Nu vill jag bara passa på att gratta på 4 årsdagen!!!! Jag ser fram emot kommande år och att få träffa Er, nya som gamla kunder!

RSS 2.0